Munkeröds Industri AB

Posted by in Portfolio

Produktionsår: 2006
Typ: Dynamiska sidor med administrationsgränssnitt
Länk: http://www.munkerods.se/

Munkeröds Industri AB byter inriktning till renovering och sanering av bussar.

Sidorna är under utveckling och skall komma att innehålla företagets produkt och tjänsteportfölj. För närvarande är presentation mm färdigt och resterande delar under systemering. Till frontsidorna finns ett administrativt gränssnitt där företagets personal själva skall kunna producera produktblad, nyheter och annan information för sidorna.

munkerods

Produktionsår: 2001
Typ: Dynamisk sida
Munkeröds Industri AB arbetar med industristädning, klottersanering, fastighetsskötsel mm.

Sidorna är ett rent Intranet med tanke till utveckling av extern information. Intranet hantera beställningsfunktioner och allokerar personal samt redovisar tid. Helt dynamiska sidor med databas i botten och kodade med PHP.